Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ατομική ιδιοκτησία προστατεύεται μόνο όταν υπάρχει εθνική κυριαρχία....

Μην κοροϊδευόμαστε. Το ατομικό δικαίωμα της ιδιοκτησίας σε κάθε κράτος, ρυθμίζεται από το δίκαιο του αντίστοιχου κράτους, που απορρέει από την εθνική του κυριαρχία.

Όταν για παράδειγμα ένα κράτος χάνει την εθνική του κυριαρχία, επειδή νικήθηκε σε πόλεμο και κατακτάται από τον νικητή, δηλαδή...
βρίσκεται υπό κατοχή, τότε ισχύει το δίκαιο που επιβάλει ο νικητής. 

Μπορεί κανείς σκλάβος να ισχυριστεί πλέον σε ένα καταλυμένο κράτος ότι έχει ατομική ιδιοκτησία; 

Με ποιο δίκαιο άραγε, όταν το δίκαιο που ρυθμίζει την ιδιοκτησία έχει καταλυθεί και ισχύει πλέον το δίκαιο ........των δυνάμεων κατοχής; 

Το ίδιο ισχύει σε κάθε περίπτωση απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.

Το δίκαιο λοιπόν ενός οργανωμένου και κυρίαρχου κράτους, είναι εκείνο που αναγνωρίζει την ατομική ιδιοκτησία και με όπλο τον κρατικό εξαναγκασμό, την εξασφαλίζει από προσβολές, όποιου την επιβουλεύεται.

Όταν λοιπόν η Ελλάδα σήμερα έχει εκχωρήσει και μάλιστα οικειοθελώς την εθνική της κυριαρχία στους δανειστές, τους οποίους συντονίζει και καθοδηγεί η Γερμανική ελίτ, δηλαδή όταν στην ουσία έχει ηττηθεί, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι προστατεύεται στην πραγματικότητα η ατομική του ιδιοκτησία και περιουσία; Ισχύει πλέον δίκαιο δυνάμεων κατοχής. 

Ήδη ο κ. Σόϊμπλε δηλώνει ότι η Ελλάδα δεν έχει κράτος.

Επομένως, όλα αυτά τα μέτρα που επιβάλλονται, με την απόλυτη υποταγή της εθελόδουλης ελληνικής ολιγαρχίας και τα οποία θέτουν στον κίνδυνο απώλειας των ατομικών μας περιουσιών, είναι στην ουσία η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, λόγω απώλειας της εθνικής της κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου