Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ GOOGLE ΚΑΙ BILDERBERG!... «Google Zeitgeist» και Παγκόσμια Διακυβέρνηση!...

Όπως προαναφέραμε, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι η ισχυρότερη και παλαιότερη λέσχη του ΝΑΤΟ και το σκληρότερο λόμπι του ατλαντισμού!...

Στην σύνοδο της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα 6-9 Ιουνίου 2013, στο ξενοδοχείο Grove Hotel, σε ένα προάστιο του Λονδίνου, η εν λόγω λέσχη αποφάσισε ότι, για να επιτύχει τους σκοπούς της, πρέπει να .....

.....αναδιαρθρωθεί η τεχνοκρατική σφαίρα και μάλιστα ταχύτατα και μπροστά στα μάτια ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ έχει ενωθεί με την εταιρία GOOGLE υπό την Διοίκηση του Έρικ Έμερσον Σμιτ (Eric Emerson Schmidt), ο οποίος συμμετέχει τακτικά στις συναντήσεις αυτής της ομάδας.!... 

Μάλιστα, η επιλογή του τόπου πραγματοποίησης της ετήσιας συνόδου της λέσχης το 2013, στο ξενοδοχείο Grove Hotel, δεν ήταν τυχαία. Στο ίδιο ξενοδοχείο στις αρχές του 2007, έλαβε χώρα το ετήσιο συνέδριο της Google με την επωνυμία «Google Zeitgeist» (Γκουγκλ το πνεύμα του καιρού).

Στα συνέδρια της Google με την επωνυμία «Google Zeitgeist» συγκεντρώνονται και αναλύονται Δισεκατομμύρια αιτημάτων και σκέψεων των ΧΡΗΣΤΩΝ της Google.
Περίπου 400 άτομα συμμετέχουν κάθε χρόνο στο ετήσιο συνέδριο της Google για να συζητήσουν μείζονος σημασίας ζητήματα σχετικά με την Πγκόσμια Πολιτική και την Παγκόσμια Κουλτούρα και να αναπτύξουν σχέδια για να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια αναστροφής ή αμφισβήτησης του ήδη ιδρυμένου μοντέλου Παγκοσμιοποίησης.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ιδρυμένου μοντέλου Παγκοσμιοποίησης, που βασίζεται σε έναν Πνευματικό και πολιτικό ΜΟΝΟΛΟΓΟ της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, αποτελεί απροκάλυπτα τον διακηρυγμένο στόχο της Google, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Independent της 22ας Μαΐου 2012.

Στο συνέδριο της «Google Zeitgeist» του 2013 συμμετείχαν ο υψηλόβαθμος αναλυτής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ GOLDMAN SACHS Τζιμ Ο’Νιλ , ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η τραγουδίστρια Άνι Λένοξ, η οποία, όπως κάθε σωστός ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΗΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ), είναι και ακτιβίστρια.

ΠΗΓΗ
40 ΜΥΣΤΙΚΗ ΦΑΚΕΛΛΟΙ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου