Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ως πότε ακόμη θα είμαστε ....στον κόσμο μας ;;;;;;


Εαν  αναφερθούμε στο υπέρτατο αγαθό δηλαδή στο Θείο δώρο της ελευθερίας και εξηγήσουμε πως χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη, ούτε ευημερία , ούτε πραγματική ευνομία, ούτε δημοκρατία και φυσικά ούτε πραγματική ζωή, θα μας πουν....
... "αιθεροβάμονες, "φανατικούς". "φοβικούς" κλπ.

Δεν θα το ξεστομίσουν  μόνο αυτοί που πίστεψαν στο "λεφτά υπάρχουν", στις μπλέ παπαρδέλες των Ζαππείων , στις ρημάδες απαγκιστρώσεις και στα άλλα συναφή ιδεολογικά κρόσσια, αλλά και εκείνοι που νανουρίστικαν στην κούνια του ευρώ και της ευρωπαϊκής τάχα μου αλληλεγγύης  και αντί να ξυπνήσουν από τον λήθαργο,σηκώνονται όρθιοι και αρχίζουν  να υπνοβατούν μουρμουρίζοντας διάφορα ακαταλαβίστικα σαν και κείνα που ξεστομίζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι διάφοροι μνημονιακοί εθνοπροδότες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ακόμα και εκείνοι που δεν μαγαρίστηκαν από τα νέα ιδεολογικά προϊόντα της, ακρονεοφιλελεύθερης και ασύδοτης παγκοσμιοποίησης φοβούνται, δεν θέλουν να στρέψουν τη ματιά τους μακρυά από το δάκτυλο της κομματικής γραμμής και αδιαφορούν...... στα σημεία των καιρών.

Ειμαστε Αξιοι της τύχης μας !!!

ΚΑΠΕΤΑΝ  ΚΕΦΑΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου