Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Νέα επιχείρηση απεγκλωβισμού ηγετικών στελεχών του isis,από την Φαλούτζα του Ιράκ,εκτέλεσε πριν λίγο η Αμερική.Τι καταγγέλουν οι ιρακινές μυστικές υπηρεσίες.

army.mil-71158-2010-04-25-130445.jpg
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για  τον βρώμικο ρόλο των Αμερικανών,στην ευρύτερη περιοχή της Μεσοποταμίας,στο πλευρό των ισλαμιστών.

Σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών του Ιράκ,σήμερα οι Αμερικανοί,με συντονισμένη επιχείρηση,εκκένωσαν από περιοχή κοντά στην Φαλούτζα,ανώτατα στελέχη του isis,με ελικόπτερα black hawk.

Συγκεκριμένα το ελικόπτερο με την ομάδα απεγκλωβισμού,προσγειώθηκε σε ......ένα αγρόκτημα στον κεντρικό δρόμο,που συνδέει την Al-Saglaviyeh,με την Φαλούτζα στην επαρχία Ανμπάρ.Άντρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων,από δεύτερο ελικόπτερο ασφάλισαν την περιοχή,ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία πετούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται με παρόμοια αμερικανική εμπλοκή.Είχε προηγηθεί ο απεγκλωβισμός και πάλι με ελικόπτερα,ανώτατης ηγετικής ομάδας του isis,στην Αlbu Arim.

Τελικός προορισμός των ελικοπτέρων με τις ομάδες του isis,ήταν τουρκική στρατιωτική βάση.Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αποδεικνύεται η σχέση Αμερικανών και ισλαμιστών,για άλλη μια φορά.

Οι γιάνκηδες έσωσαν τους ισλαμοφασίστες,από τον ιρακινό στρατό που τους περικύκλωσε,έσωσαν αυτούς,που εξυπηρετούσαν επί χρόνια τα συμφέροντα τους.

Και έχουν το θράσος,εδώ στην Ελλάδα,δήθεν διεθνολόγοι,που στην ουσία αποτελούν τους στρατολόγους των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ,στον χώρο των ενόπλων μας δυνάμεων,να μιλούν τα φερέφωνα του Μέριλαντ,για επιχειρήσεις,των Αμερικανών κατά του isis...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου