Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ιδού οι φοροφυγάδες.... Ηχηρό μήνυμα κατά της φοροδιαφυγής. Μπράβο στον τεράστιο Αλέξη, τον ...αριστερό !!!

Ιδού οι “φοροφυγάδες”: 4250 ευρώ πρόστιμο στα γαϊδουράκια της Ρόδου (!), στο απυρόβλητο τα λαμόγια των λιστών φοροδιαφυγής.

Την ίδια ώρα που οι μεγαλοστομίες του Σύριζα για πάταξη της διαφθοράς και των μεγαλοφοροφυγάδων παραμένουν κενό γράμμα, η κυβέρνηση στέλνει… 
ηχηρό μήνυμα κατά της φοροδιαφυγής. 

Έτσι θύματα των… φορολογικών ελέγχων έπεσαν τα γαϊδουράκια της Λίνδου (!) και μάλιστα στους ιδιοκτήτες τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παράβαση της νομοθεσίας. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ..
...η «Ροδιακή» στο τέλος του προηγούμενου μήνα, δύο εφοριακοί πήγαν στη Λίνδο και πραγματοποίησαν έλεγχο στο σύλλογο ονηλατών Λίνδου «Ο Κλεόβουλος». 

O σύλλογος όπως είναι γνωστό, έχει στην κατοχή του τα γαϊδουράκια τα οποία χρησιμοποιούν οι τουρίστες για να ανεβαίνουν στην ακρόπολη της Λίνδου.

Οι εφοριακοί που πήγαν εκείνη τη μέρα για έλεγχο διαπίστωσαν σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για τα πέντε εισιτήρια αξίας 5 ευρώ που πωλήθηκαν και επεβλήθη πρόστιμο που έφτασε συνολικά τα 4.250 ευρώ! 


Αντί να κάνουν φύλλο και φτερό τις λίστες φοροδιαφυγής, Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου και τις οφσόρ που έχουν κρύψει τα λεφτά οι καναλάρχες, οι πολιτικάντηδες και τα λαμόγια, κυνηγάνε γαϊδάρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου