Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Έλληνα μπορείς ! Ξεσηκώσου!!

Από το 2010 και μετά άρχισε να φαίνεται καθαρά το σχέδιο που είχαν υφάνει για την καταστροφή της χώρας και τον εξανδραποδισμό του λαού ντόπιοι και ξένοι «πολιτικοί» που έχουν το θράσος να ονομάζουν τον εαυτό τους δημοκράτες , αριστερούς , σοσιαλιστές κ.τ.λ.. Οι λέξεις στην εποχή του μνημονιακού καθεστώτος δείχνουν να έχουν χάσει την έννοια τους , αφού όταν μιλάνε για μεταρρύθμιση ή εξορθολογισμό εννοούν πάντα περικοπές και άσχημα μαντάτα για το λαό αυτά! Όχι για τους πολιτικούς και ....
...τους συνεργάτες τους . 

Καταστρέφουν την υγεία ,παιδεία ,προωθούν την ανεργία , υπερφορολογούν για να πάρουν εκτός από τη Δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του πληθυσμού , ταπεινώνουν και πλήττουν την αξιοπρέπεια του λαού είναι ηθικοί αυτουργοί για χιλιάδες θανάτους γενοκτονία (αυτοκτονίες ,κακές συνθήκες διαβίωσης ,κατάρρευση της υγείας κ.α.), χαρίζουν την χώρα λες και είναι τσιφλίκι του πατέρα τους. Έχουν παραδώσει τη χώρα και το λαό σε πλήρη κατοχή στην Ναζιστική πλέον Ε.Ε. με ότι συνεπάγεται αυτό. 

 Όλοι οι πολιτικοί φέρονται σαν να φταίει κάποιος άλλος ενώ στην πραγματικότητα -όπως αποδείχθηκε με την πάροδο των χρόνων -είναι συνεννοημένοι και ότι δεν μπορεί ο ένας το κάνει ο άλλος -από τα λεφτά υπάρχουν μέχρι την πρώτη φορά αριστερά-. Ακόμα και αυτοί οι πολιτικοί που δεν ψηφίσαν μνημόνια και είναι αντίθετοι σιώπησαν μπροστά στο πραξικόπημα με το Δημοψήφισμα ή την κυβέρνηση Παπαδήμα κ.α. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι πολιτικοί μας αφού με σφετερισμό εξουσίας (αρθ.120 παρ.3)που διέπραξαν και εσχάτη προδοσία 


 α) φόρτωσαν στη χώρα ένα χρέος παράνομο και απεχθές το οποίο δημιουργήθηκε με δόλο. Άρα αποφασίζουμε την διαγραφή του χρέους σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. 


 β)Μας φόρτωσαν ένα νόμισμα χρεωστικό που ελέγχει η Ε.Ε. όπου με τις πολιτικές της καταληστεύει τις χώρες κυρίως του Νότου .

Σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα νόμισμα χωρίς αντίκρισμα που μας παίρνει εμπράγματες αξίες(αεροδρόμια ,λιμάνια ,ζωές κ.α.) Όποια χώρα κόβει δικό της νόμισμα είναι κυρίαρχη και το χειρίζεται καταπώς τη συμφέρει .Άρα έξοδος από ΟΝΕ ,Ε.Ε. γ)Ακύρωση των παράνομων δεσμεύσεων της χώρας από τους δοσίλογους πολιτικούς . Χρειάζεται ο λαός να πάρει απόφαση να τελειώνει με αυτούς . 


Παράλληλα μία αποφασισμένη πατριωτική κυβέρνηση που θα πράξει την εντολή του λαού 
 δ) Τιμωρία ενόχων .Οι πολιτικοί έχουν διαπράξει σφετερισμό εξουσίας ,εσχάτη προδοσία καθώς επίσης και αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Επίσης καθίζοντας στο σκαμνί τους υπαίτιους της ελληνικής τραγωδίας τεκμηριώνουμε τη μη αναγνώριση των δεσμεύσεων που υπέγραψαν . 
 ε)Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας με νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα .Το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο άρα χρειαζόμαστε Συντακτική Εθνοσυνέλευση και νέο Σύνταγμα από το λαό για το λαό με δικλείδες για να μην μπορεί να παραβιαστεί (τη μη παραβίαση του Συντάγματος να την έχουν πολίτες και δικαστικοί που θα βγαίνουν με κλήρωση για ένα χρονικό διάστημα ) 

 Η ουσία είναι πως η χώρα μας δεν είναι ανεξάρτητη άρα παλεύουμε για Ανεξαρτησία που θα φέρει Δημοκρατία ,Δικαιοσύνη, ισονομία ,Ελευθερία του ανθρώπου σεβασμό στα Δικαιώματά του . Για να μπορέσουμε να αποτινάξουμε από την Ελλάδα μας την κατοχή που την πλακώνει ,είναι ο σχηματισμός ενός ευρύτερου μετώπου από δημοκρατικές δυνάμεις που τους ενώνει το πάθος για ανεξαρτησία . 

Μαζί με το λαό να δημιουργήσουν ένα συμπαγές τείχος όπου σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος 120 παρ.4 θα απαιτεί Ανεξαρτησία , Λευτεριά , Δημοκρατία μέσα από μία κυβέρνηση που θα βγει από τα σπλάχνα του Λαού. 

Κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος παρά μόνο αυτός που δε δόθηκε.  

Καλούς Αγώνες 

Σιόβα Γιάννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου